M

Komeetweg 3
2516 AV Den Haag

T 070 3468737
F 070 3455539

E info@roeverbouw.nl
W www.roeverbouw.nl

Over ons

Roever Bouw is een bekwame en deskundige partner voor verschillende bouwprojecten. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen op Roever Bouw rekenen voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen

Schilderwerk

diensten zakelijk vastgoedonderhoud

Schilderwerk bij Roever Bouw staat in het teken vakkundigheid en kwaliteit. Daarom gebruiken we uitsluitend producten van gerenommeerde A-merken. Daarnaast staat communicatie centraal in onze aanpak.

Enerzijds doelen we op communicatie met de bewoners of gebruikers van uw locatie, zodat deze minimale hinder van de werkzaamheden ondervinden. Anderzijds beschikken we over de juiste contacten bij leveranciers en fabrikanten zodat we onze klanten van garanties kunnen voorzien over de kwaliteit van ons werk.

Totaal onderhoud

diensten zakelijk vastgoedonderhoud

Roever Bouw is al geruime tijd duurzaam partner van diverse bedrijven, woningcorporaties en vve’s op het gebied van allesomvattend en doorlopend vastgoedonderhoud.

Roever Bouw waakt met speerpunten als snelheid, doortastende service en superieure kwaliteit over uw woningen of bedrijfspanden. Dit alles zonder het geheel uit het oog te verliezen. Ons, op gebied van kwaliteit en veiligheid gecertificeerd, personeel is ook buiten kantooruren inzetbaar voor acute calamiteiten.

Service

diensten zakelijk vastgoedonderhoud

De service van Roever Bouw uit zich in snelheid, doortastende service en uitstekende kwaliteit. Roever Bouw beschikt over een vast team dat (indien gewenst) dag en nacht inzetbaar is voor urgente klussen.

Ook een klussendienst voor het verrichten van kleine reparaties stelt ons in staat om bijzonder snel op acute situaties te reageren en eventueel noodvoorzieningen te treffen.

Kozijnen

diensten zakelijk vastgoedonderhoud

Op het gebied van kozijnen is Roever Bouw ervaringsdeskundige. Als partner van alle vooraanstaande fabrikanten levert, plaatst en onderhoudt Roever Bouw alle variëteiten houten, aluminium en kunststof kozijnen van enkele stuks tot grote series.

Roever Bouw beschikt in het bijzonder op het gebied van oudere of monumentale kozijnen over de juiste competenties. Het renoveren van door houtrot aangetaste kozijnen is een van de specialiteiten van Roever Bouw. Bovendien is Roever Bouw in staat om oude kozijnen tot in detail na te maken ten einde het authentieke gevelbeeld te behouden.

Dak

diensten zakelijk vastgoedonderhoud

Roever Bouw is gespecialiseerd in het renoveren van daken. Zowel platte als conventionele daken behoren tot ons vakgebied. Al het onderhoud, reinigen en reparaties maar in het bijzonder renovatie is bij Roever Bouw in professionele handen.

Bovendien blinken we uit in het uitvoeren van lood- en zinkwerk. Daarnaast hebben we geruime ervaring met het renoveren en eventueel vervangen van schoorstenen.